Хелоуин дойде: Меган Фокс и Брайън Остин с децата в Дисниленд

С фотосесия в карнавални костюми

14 октомври 2019 г.

Снимка: Instagram

До Хелоуин има повече от 2 седмици (традиционно той се празнува в нощта на 31 октомври срещу 1 ноември), но калифорнийският Дисниленд вече се украси със символиката на празника и привлече звездното семейство Меган Фокс, Брайън Остин Грин заедно със синовете им – 7-годишния Ноа, 5- годишния Боди и 3-годишния Джърни Ривър.
Замислената от Меган Фокс фотосесия така и не става по план. 
„ Хелоуин винаги е много весел празник в Дисниленд, но мога ли аз да направя една семейна снимка, когато всички гледат в камерата и ми правят физиономии“, оплака се 33-годишната актриса, която пусна в своя Instagram серия от снимки от увеселителния парк.

Снимка: Instagram

На една от тях Меган заедно със синовете си стои позира пред светещо колело, в центъра, на което е образът на Мики Маус.
За разходка в приказния парк семейството избра костюми в тъмни тонове с изключение на 3-годишния Джърни Ривър, който е в ярък костюм на дракон. А неговите братя са в ролята на вещери. 
Ноа, който често става обект на подигравки в училище, заради пристрастието си към женски одежди, е с черна рокля и ярко розова перука и островърха шапка.

Снимка: Instagram

За нестандартните предпочитания на Ноа към облеклото, Меган разказа пред The Talk.

„Ноа сам решава какво да облече и създава собствен дизайн на дрехите си. Той е много талантливо момче, но е все още само на 6 години. Наистина се увлича от модата и е истина, че харесва да носи рокли. Затова го записах в либерално училище, за хипита. Обаче дори и там не престават да му обясняват: „Момчетата не носят розово!“, „Роклите не са за момчетата!
Сега преминаваме през всичко това, аз се опитвам да го направя уверен в себе си, без значение кой какво му говори“, разказа Меган в предаването. 

Снимка: Instagram

Мона  Василева

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.