Хоакин Финикс със сестрите си на нощна арт инсталация

В компанията на Мел Гибсън, половинката му и други знаменитости

06 януари 2019 г.

Съмър, Хоакин и Рейн Финикс на представянето на The Art of Elysium на 5 януари в Лос Анджелис, снимка: Guliver / Getty images

Той не дава интервюта, не коментира личния си живот и страни от хората, но е сред най-големите съвременни актьори. 44-годишният Хоакин Финикс рядко може да бъде видян на публични места, обаче снощи това се промени. Той присъства семейно на арт инсталация на Майкъл Мюлер HEAVEN, представена от The Art of Elysium.

Финикс има още двама братя и две сестри, с които се появи на червения килим. Съмър и Рейн Финикс също са актриси, както и братята му Либъти и Ривър (който почина преди години след свръхдоза). 

Хоакин, който напоследък се изявява повече като музикант и страни от прожекторите, но все пак е приел да изиграе култовия комиксов герой Жокера в едноименен нов филм, е сред създателите на тазгодишното концептуално събитие.

The Art of Elysium се провежда всяка година в нощта преди връчването на наградите "Златен глобус". Инсталацията пресъздава духа на разнообразните изкуства и събира знаменити артисти от различни области.

Вчера сред прочутите личности можеха да бъдат забелязани актьорите Руни Мара, Емили Ратайковски, Дженифър Гарнър, Джеймс Марсдън, Мел Гибсън и приятелката му Розалинд Рос.

Мел Гибсън и Розалинд Рос, снимка: Guliver / Getty images

Почит на синтеза към всички изкуства отдадоха още вдовицата на Кърт Кобейн Къртни Лав, дъщерята на Фил Колинс - Лили Колинс, актьорското семейство на Джош Бролин и Катрин Бойл и много други звезди.

Коментари
Последни видеа