И в Канада Меган Маркъл не се спаси от папараците

Заснеха разходката ѝ в парка Хърт Хил с 8-месечния Арчи и двете ѝ кучета

22 януари 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

За първи път след като бяха лишени от титли от Бъкингамския дворец, Меган Маркъл и 8-месечния Арчи бяха изловени в кадър от папараци.
Те заснеха и тиражираха снимки от разходката им заедно с двете кучета, под дискретния надзор на личната им охрана.
Херцогинята на Съсекс и синът ѝ се разхождаха из местния парк Хърт Хил във Ванкувър, съобщава Daily Mail.

Снимка: Instagram

Меган с клин Lululemon и обувки Kamik, носеше Арчи в слинг, а той беше облечен с боди от  H&M и шапка Hudson's, уточнява таблоидът.

Компания им правеха двете кучета на Меган - бигълът Гай и черният лабрадор Оз.

Снимка: Instagram
Меган и принц Хари осиновиха Оз през 2018 година в в Лондон. Той и Гай пристигнаха със семейството в Канада през декември миналата година, още когато Меган и Хари си взеха 6-седмична отпуска от кралските си задължения.

Припомняме, че в началото на януари Меган и Хари съобщиха намерението си да се откажат от финансова подкрепа и поискаха от кралицата сами да осигуряват живота си. Те изразиха желание да живеят в Северна Америка, както и във Великобритания.
Кралица Елизабет II  уважи решението на своя внук и на съпругата му, но ги лиши от титли и те не могат вече да бъдат наричани „негово и нейно кралско височество“ . Те вече няма официално да представляват кралица Елизабет II.

Решението на семейството бе продиктувано от желанието им да водят по-спокоен живот, без да приковават постоянно вниманието на средствата за масова информация.
Дори и в Канада обаче, явно не им се получава.
Папараци и тук ги следват на всяка крачка.

 

Коментари
Последни видеа