Ирина Шейк и Брадли Купър ще прекарат празниците заедно

Тази Коледа ще бъде специална за двойката

07 декември 2022 г.

Снимка: Getty

През последните месеци медиите отриват доказателство, че три години след развода, отношенията между Ирина Шейк и Брадли Купър са отново топли. Многобройни папарашки снимки потвърждават това. Бившите съпрузи прекарват много време заедно и изглеждат щастливи. Често се прегръщат на публични места и не крият чувствата си, припомня Hello.
Източник, близък до двойката, каза пред HollywoodLife, че Брадли Купър ще прекара коледните празници с бившата си съпруга и дъщеря си Лия.

Брадли иска да организира перфектната Коледа за Лия, така че пазаруването и планирането вече са започнали. Сега тя е на пет - точната възраст, когато прави списъци за Дядо Коледа и други вълшебни неща. Тя обича да е с майка си и баща си, така че Брадли е много щастлив, че той и Ирина могат да прекарат Коледа заедно. Те правят това не само заради Лия, но са щастливи да прекарват време заедно. Те са много доволни от начина, по който вървят нещата."

Ирина също не била против тази примамлива оферта.

„Ирина наистина иска да прекара Коледа с Брадли и Лия. Въпреки че винаги през годините са поддържали изключително здрави родителски отношения, този празничен сезон изглежда малко по-различен. Те са по-близки от всякога и тя е много щастлива, че цялото семейство ще празнува Коледа заедно“, пише HollywoodLife.

По-рано People съобщи, че бившите съпрузи са прекарали заедно Деня на благодарността, който в САЩ се отбелязва на 24 ноември.
Тази година наистина двойката прекарва всички празници и дори ваканции на море заедно, а колекцията им от трогателни семейни снимки непрекъснато се попълва.

Снимка: Instagram

 

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.