Как да подготвим децата, а и самите нас за живота

Някои отговори от премиерата на книгата "Всичко, което не се осмелявате да питате"!

03 декември 2019 г.

Снимка: Shutterstock

Отговори на някои въпроси, свързани с това как да подготвим децата, а и нас самите като възрастни, активно участващи в техния живот, за нелекия период на порастването, дава книгата "Всичко, което не се осмелявате да питате".
Премиерата ѝ ще се състои на 11 декември (сряда) от 17:30 . до 18:30 часа във Френския институт в България. 
В разговора ще участват Асоциация родители, БАСП, LoveGuide и д-р Весела Банова.

“Всичко, което не се осмелявате да питате” (...родителите, учители, дори приятелите си) е френски бестселър за сексуално образование, създаден за децата, навлизащи в пубертета.
Това е книга с отговори на много и важни въпроси за любовта и секса, които децата си задават в тази възраст.
Издаден за първи път преди повече от 15 години, днес текстът ѝ се радва на голям интерес в цял свят - преведен е на 19 езика - на френски, английски, немски, руски, испански, италиански, гръцки, но и на далечните корейски и китайски език!

Книгата е написана с чувство за хумор и ще бъде особено полезна и за родителите и учителите, които често изпитват затруднение да започнат разговор на сексуална тема с вече порасналите си деца.
Текстът би могъл да ги предразположи и улесни в избора на сигурна информация, съобразена с пред-тийнейджърската възраст.
Чрез “Всичко, което не се осмелявате да попитате...” възрастните ще разберат през какви трудности преминават децата, както и може би ще намерят отговор за неочакваното поведение на бъдещите и настоящи тийнейджъри вкъщи и в училище!
Подробности тук.

 

Коментари
Последни видеа