Кайли Дженър в бяло на партито за предстоящото раждане

По време на baby shower не разкри пола на бебето

17 януари 2022 г.

Снимка: Instagram

След трагичните събития на концерта на Травис Скот и последвалите атаки на хейтъри, Кайли Дженър започна много внимателно да споделя подробности от живота си в социалните мрежи.
Не можа обаче да запази в тайна партито за раждането на бъдещото бебе. Кайли сподели кадри с последователите в социалните мрежи, които вече са над 300 милиона.

На тържеството Кайли бе в бяла трико рокля на Atu Body Couture, на фона на която ефектно блещукаше колие с диаманти.

Снимка: Instagram

Цялото парти беше издържано в неутрален цвят. Нищо в декора - от фигурки на жирафите в различни размери до розовите листенца, украсяващи басейна - не издаваше пола на нероденото бебе.
Общият нюанс на декорацията и аксесоарите бе в кремави оттенъци.

Снимка: Instagram

Наблюдателните ѝ фенове обаче смятат, че във всеки детайл имаше намек, че Кайли и Травис Скот отново очакват момиченце.
Дали изобилието от розови сърца издаде семейната тайна, времето ще покаже.

Припомняме, че Кайли Дженър и Травис Скот се разделиха през октомври 2019 г. След това те бяха видени заедно само няколко пъти: например Кайли и дъщеря ѝ присъстваха на неговото изпълнение на музикалния фестивал Astroworld, по-късно празнуваха рождения ѝ ден заедно. Междувременно Сторми редовно посещаваше баща си.

През юни тази година Кайли и Сторми присъстваха на 72-та награда „Parsons“ в училището „Parsons“ в Ню Йорк. Пред фотографите те не криеха чувствата си. Получавайки наградата, в речта си Травис благодари и спомена всички близки хора, включително Кайли и Сторми.
И още на 20 август медиите съобщиха за втората бременност на Кайли.

 

Коментари
Последни видеа