Кейти Пери издаде необичайното хоби на Орландо Блум

Годеникът ѝ се отдава на детската страст цели нощи (видео)

18 май 2020 г.

Снимка: Instagram

Макар и в изолация, заради напредналата бременност, Кейти Пери не спира медийните си изяви. След като засне и пусна нов клип, тя даде интервю за сутрешно телевизионно шоу, в което разказа за скритата страст на годеника си Орландо Блум. Дали той е щастлив тайното му увлечение да стане обществено достояние, не е ясно.
Но с присъщата си непосредственост и откровеност актрисата сподели, че той е страстен почитател на конструктора Лего, съобщава  Page Six.

“В къщи има стая за Lego. Преди това беше гостната, в която гледахме телевизия, а сега вече е стая, в която сме сложили всички колекции Lego. Той купува огромни конструктори, които наистина е много трудно да се сглобят. Може да са коли, кораби или нещо такова. Той ги сглобява за ден-два, а след това ги поставя на специални рафтове в стаята. Вече имаме една стена със сглобени модели.“

Ето как се случва всичко.
„Той си сипва уиски и сяда да реди Lego. Може да отдели на заниманието си 5 часа и повече. Понякога остава сред блокчетата цяла нощ. След това излиза щастлив от стаята, държейки в ръка колата на Джеймс Бонд, Porsche или нещо все ката яко“, разказва Кейти.
В началото на март стана ясно, че певицата и автор на хитовете I Kissed a Girl и Roar ще става майка. За Кейти това е първото дете (Блум възпитава 9-годишен син от предишната си съпруга Меранда Кер).
Бъдещата майка съобщи радостната новина по необичаен начин – пусна клип с нова песен Never Worn White, в който тя е в полупрозрачна рокля, показвайки на последователите си закръгленото си коремче.

Коментари
Последни видеа