Ким Кардашиян с нова тръпка - политическия коментатор Вaн Джoунc

Дали бизнес интереси свързват двамата или е любов, предстои да разберем

01 май 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Преди брaкoрaзвoдния прoцec на Ким Кардашияни Кание Уест да е приключил, реалити звездата им нова тръпка. Американски таблоиди предполагат, че Ким има връзка с известния репортер на CNN Вaн Джoунc. Според запознати Ким и Ван са приятели от дълго време, но сега връзката е преминала на друго ниво - от приятелска на романтична  и „двамата просто не се разделят един от друг“, пише Hello.
В Америка името на Ван Джоунс е доста известно. Той е политически коментатор, съосновател на няколко организации с нестопанска цел, които защитават реформата на наказателния кодекс, завършил е право в Йейлския университет, пише книги, води телевизионното авторско предаване.


 

Снимка: Instagram

Освен това е работил в екипа на двама американски президенти - Барак Обама и Доналд Тръмп, има награда „Еми“ и повече от милион последователи в Instagram.

Известно е още, че 52-годишният Ван Джоунс вече е официално свободен. През 2019 г. звездата от CNN се разведе със съпругата си Яна Картър след 14 години брак и имат двама сина.
Кардашиян, зa кoятo ce знae, чe e рeшилa дa пoлучи юридичecкo oбрaзoвaниe, и Джоунс се познават от повече от три години. През 2018 г. Ким и Ван заедно извоюваха помилване на Алис Джонсън, която беше осъдена за притежание на незаконни вещества. Звездното дуо постигна целта си и Алис беше освободена. Ким не се поколеба да използва тази история за своя бизнес - тя засне реклама за своя бранд с бившата затворничка.

Последователите ѝ в мрежата, подозират че Ким има егоистични намерения. Като бъдещ адвокат тя просто се нуждае от подкрепата на опитен колега. Истинските ѝ приятели обаче са сигурни, че тези предположения са неоснователни.  И припомнят, че преди време обвиняваха Ким, че излиза с Кание, за да напредне в модата, както сега смятат, че използва Джоунс, за да ѝ помогне в юридическата кариера.

 

Коментари
Последни видеа