„Кисел“ доберман изненада Теа и Наум на плажа

Кучето не стигнало до 6-месечната им дъщеря, а само до една от играчките ѝ

30 юни 2020 г.

Снимка: Instagram Naum Shopov

Неочакван гост на почти празен плаж шокирал Теа Минкова и Наум Шопов. Двойката била изненадана от огромен, враждебно настроен доберман, който старателно започнал да души около багажа и тях.

Ние сме кучкари, но в очите на този доберман липсваше всякаква емоция

Не беше джак ръсел или голдън ретривър, да дойде да ти се радва и да иска да играе. Доберманът беше просто кисел и през цялото време се притеснявахме да не се спусне към количката на Амая, която спеше.“, разказва семейството във влога от почивката си в Гърция.

За щастие до инцидент не се стигнало, като между зъбите на животното се оказала само една от играчките на бебето, която те дезинфекцирали с UV лампа.

Актьорът от „Откраднат живот“ и годеницата му документираха за последователите си първото си море с бебе и признаха, че вече имат специални изисквания за плажовете.

Сред тях са липсата на съседи, които вдигат шум 

С по-големите си деца или силна музика, и дебела сянка под чадърите.Шестмесечната Амая те определят като  "бебе-мечта", защото заспива почти веднага от звука на вълните в количката си и дава на родителите си бонус от поне два часа свобода.

 

Коментари
Последни видеа