Клуни и 3-годишният му син дадоха интервю

Мия пода, пускам прахосмукачката и всеки ден готвя нещо. Чувствам се като майка ми през 1964 година, призна актьорът

20 ноември 2020 г.

Снимка: Getty / Guliver  

Месеците изолация заради пандемията, Джордж Клуни прекарва в имението в Лос Анджелис, заедно със съпругата и близнаците Ела и Александър. Рядко излиза от дома си и отказва голяма част от проектите.
През декември Netflix пуска на екран филма The Midnight Sky с негово участие. По този повод актьорът даде интервю за американското издание на GQ. В него той разказа за срещата си с Амал и как раждането на децата променя изцяло живота и възгледите му за света, а също така и колко ползотворни са били миналите месеци на изолация.

Снимка: Instagram

Интервюто Клуни дава в къщата си в Лос Анджелис, като спазва изключителни мерки за безопасност и дистанция. Причината е не само възрастта на Клуни – 59 години (не особено благоприятна възраст за Covid-19), а фактът ,че

синът му Александър страда от астма

Именно затова семейство Клуни прекарва по-голяма част от времето си в къщи, като всички работят дистанционно.

„Всичко правя сам – дори сам се постригвам. Постригвам и децата. Също така мия пода, пускам прахосмукачката, отговарям за прането и всеки ден готвя нещо. Чувствам се като майка ми през 1964 година.
Убива ме мисълта, че не мога да отида на концерт на Брус Спрингстийн, да видя Боно или да ида на концерт на U2. Но, знаете ли, в света стават много по-ужасни неща. Хората се сблъскват с наистина сериозни проблеми“

Снимка: Instagram

В интервюто Клуни призна, че е ограничил работните се ангажименти, защото предпочита да прекарва времето си със съпругата и децата.

„Преди мислех, че никога няма да се оженя и въобще не смятах да имам деца. Имам невероятни приятели, животът ми е пълен и се чувствам комфортно. Но дори не предполагах колко непълен е бил, докато не срещнах Амал. След това всичко се промени. И си помислих: Каква  празнина в действителност е имало в живота ми.

Бракът ме промени изцяло

Преди никога не съм попадал в ситуация, в която чуждият живот ще е безкрайно по по-важен от собствения ми. Разбирате ли? А след това се явиха още 2 личности, мънички, за които съм отговорен!“
В този момент в стаята, в която се провежда интервюто, влиза 3-годишният син на Клуни и Амал - Александър.

-А, ето кой дойде! Това е моят син Александър. Ела тук. Кажи: „Здравей!“Цялото ти лице е омазано в шоколад. Шоколад ли яде?
- Да ?, скромно отговаря Александър.
- А на колко си години -15?, продължава Джордж.
- Три. Скоро имах рожден ден, честно отговори Саша.
Кажи нещо на италиански, помоли Джордж.
- Molto caldo (много горещо), - каза момченцето.

Миналата година, когато двойката отбеляза петата годишнина от сватбата си, източник от обкръжението им разказа: „ Джордж и Амал са по-щастливи от всякога. Той цени живота си с нея. Двамата заедно във всичко са прекрасни." 

Коментари
Последни видеа

Жена за уважение

02 декември 2020 г.