Крис Прат и Катрин Шварценегер станаха родители за втори път

Звездната двойка отново има момиченце

25 май 2022 г.

Снимка: Getty

42-годишният Крис Прат и съпругата му, 32-годишната писателка Катрин Шварценегер, за втори път станаха родители. И второто им дете е момиченце, съобщава Hello.

Звездни родители обявиха в социалните мрежи раждането на втората им дъщеря Елоиз Кристина едва сега, въпреки че тя е дошла на бял свят преди пет дни.
И двамата публикуваха картичка в блоговете си с името и датата на раждане на детето.

„Чувстваме се невероятно щастливи и благодарни. С любов, Катрин и Крис“, гласи съобщението им.

Снимка: Instagram

Известно е, че името Елоиза е от френски произход и в превод означава „прославен воин“.
Второто име на момичето - Кристина - родителите са дали на детето в чест на по-малката сестра на Катрин, 30-годишната Кристина Шварценегер.

Първородната дъщеря на Крис и Катрин - Лейла Мария скоро ще навърши 2 годинки. Прат също има син Джак от брака си с бившата съпруга Ана Фарис.
За първи път през декември 2021 г. списание People  съобщи, че Катрин е бременна. 
А миналото лято в интервю за E! News Прат призна, че „би искал да има повече деца“. Така че, очевидно, двойката внимателно е планирала втората бременност.

Слуховете за връзката между актьора и най-голямата дъщеря на бившия губернатор на Калифорния и звезда от екшън филми Арнолд Шварценегер, се появиха в началото на 2018 г., след като влюбените бяха забелязани да се целуват по улиците на Санта Барбара. Седем месеца по-рано Крис подаде молба за развод с бившата съпруга Ана Фарис след осем години брак, позовавайки се на „непреодолими различия“. Двойката поиска от съда съвместно попечителство над сина им Джак, който по това време беше на пет години.

Коментари
Последни видеа