Криси Тейгън и Джон Леджънд очакват третото дете

Криси забременя след трагичен спонтанен аборт

05 август 2022 г.

Снимка: Instagram

 

През последните години Криси Тейгън и Джон Леджънд не губят надежда за трето дете. Криси дори се  готвела за ин витро процедура, когато щастието ги връхлетяло.
Тя съобщи в социалните мрежи, че е забременяла по естествен път и показа закръглено коремче, съобщава Hello.

Снимка: Instagram
„През последните няколко години изпитвах доста смесени емоции, но накрая радостта отново изпълни къщата и сърцата ни. Не мислех, че някой ден ще съм толкова притеснена преди срещата с бебето“, написа тя.

Пътят им към родителството не беше лесен нито за Криси Тейгън, нито за Джон Леджънд. Според Криси, тя и Джон са правили опити да заченат дете още преди да се оженят. След това дълго са се консултирали с лекари и дори мислили да осиновят бебе.
С помощта на инвитро оплождане двойката успява да зачене дете - дъщеря им Луна се ражда през 2016 г.
Второто дете на двойката, синът Майлс, се ражда през 2018 г., също благодарение на процедурата.


Снимка: Instagram
През есента на 2020 г. в семейството на Криси Тейгън и Джон Леджънд се случи трагедия - на 20-та седмица от бременността моделът загуби третото си дете. Тя веднага обяви мъката си, като публикува в социалните мрежи няколко тъжни кадъра от болницата. След трагедията тя била убедена, че вече няма да може да забременее.
Изглежда обаче, че чудото все пак се е случило.

Снимка: Instagram
Джон Леджънд и Криси Тейгън се запознават през 2007 г. на снимачната площадка на музикален видеоклип на Stereo. През 2011 г. Джон ѝ предлага брак, а през 2013 г. двамата се женят на езерото Комо в Италия.

 

 

Коментари
Последни видеа