Кристиано Роналдо обяви пола на бъдещите близнаци

Футболистът и любимата му Джорджина Родригес ще гушнат момче и момиченце

19 декември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Легендарният футболист, нападател на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо скоро отново ще стане баща. Любимата на спортиста Джорджина Родригес е бременна с близнаци.
Моделката реши да направи малко парти у дома, за да обяви пола на бъдещите деца. В партито се включиха четиримата наследници на Кристиано Роналдо.
Те пукаха топки, от които изскачаха 

конфети от два цвята: розово и синьо

4-годишният Матео явно не беше особено доволен от атракцията и се разплака. 
„Където животът започва и любовта никога не свършва“, написа спортистът.

Снимка: Instagram

„Дъщеря и син! Колко страхотно! Поздравления ”, „Чудесно семейство. Скоро ще стане още по-голямо”, са част от коментарите в Instagram.

Снимка: Instagram

Припомняме, че първородното дете на футболиста се роди на 17 юни 2010 г. За майката на Кристиано-младши не се знае нищо със сигурност. Роналдо разказа пред медиите, че синът му е роден от две сурогатни майки - мексиканки - едната е дала яйцеклетка, а другата е износила детето, което се е родило в частна клиника във Флорида.
Известно е, че момчето

върви по стъпките на баща си

Учи успешно в Академията на Ювентус. Треньорите много го хвалят и са много доволни от изявите му.
През юни 2017 г. Кристиано Роналдо стана многодетен баща. Сурогатната майка роди на спортиста близнаци – Ева и Матео. А на 12 ноември 2017 г. любимата футболистка Джорджина Родригес му роди дъщеря. Алана Мартина стана четвъртото дете на Кристиано Роналдо. Сега двамата с Джорджина очакват ново попълнение в семейството – отново близнаци.

Коментари
Последни видеа