Кристина Ричи гушна момиченце и се похвали

Второто дете на актрисата се казва Клеопатра

12 декември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Кристина Ричи роди второ дете. 41-годишната актриса, известна с ролята си на Уензди Адамс в „Семейство Адамс“,  „Добрата съпруга"  и „Анатомията на Грей“  и съпругът ѝ, фризьорът Марк Хамптън, имат дъщеря, която кръстиха  Клеопатра.
Двамата публикуваха няколко снимки и клипове на новороденото в Instagram, съобщава Hello.

 

Снимка: Instagram

“Бебето Клео е тук! Страшно сме влюбени в нея. Тя  има най-невероятния татко, който можете да си представите“, подписа видеото Кристина.

Снимка: Instagram

„Сърцето ми ще се пръсне! Кристина и бебето Клео направиха нещо фантастично. Всички почиваме след това вълнуващо събитие... Добре дошла на света, бебе Клеопатра Ричи Хамптън“, написа щастливият татко.

Припомняме, че Кристина Ричи обяви втората си бременност през август, като публикува ултразвуковото си изследване в своя Instagram.
Тя не криеше бременността и често споделяше снимки на заобленото си коремче в социалните мрежи.
В средата на ноември Ричи присъства на премиерата на новия сериал с нейно участие „Стършелите“. На червения килим тя беше придружена от бащата на нероденото дете, фризьорът Марк Хамптън.
Актрисата узакони връзката си с него през октомври тази година.
Къде и кога Ричи се е срещнала с Марк Хамптън, така и не стана ясно. Двамата престанаха да крият връзката си, едва когато приключи бракоразводната процедура с бившия ѝ съпруг. От него актрисата има петгодишен син.

Коментари
Последни видеа

Всяко начало

09 декември 2022 г.