Кристина Ричи показа закръгленото си коремче

Преди дни съобщи, че чака второ дете

14 август 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

В навечерието на 41-годишната актриса Кристина Ричи съобщи на последователите си в социалните мрежи, че очаква второ дете от новия си любим - фризьора Марк Хамптън.
Тя публикува ултразвуковото си изследване, на което ясно се вижда бебето в утробата ѝ.
А сега актрисата публикува в своя Instagram снимка на заоблен корем. Тя позира в профил в топ на Calvin Klein, но лицето ѝ не се вижда, пише Hello.

.


Снимка: Instagram

Къде и кога Ричи се е срещнала с Хамптън, не е известно.
Те спряха да крият връзката си през юли, когато разводът на актрисата с бившия ѝ съпруг Джеймс Хердеген приключи.

Припомняме, че в началото на юли миналата година актрисата заведе дело и поиска ограничителна мярка спрямо съпруга си.
Причината за тези сурови мерки беше инцидент с домашно насилие, станал в къщата на актрисата на 25 юни 2020 г. Тогава тя подаде документи за развод във Върховния съд на Лос Анджелис, но поради локдауна заради коронавируса, производството се забави.
През януари тази година, тя получи нова ограничителната заповед. Сега Хердеген трябва да стои на разстояние 90 метра от Ричи, няма право да вижда 6-годишния им син Фреди. Няма право дори да вижда кучето им.
Всичко се дължи на физическо и емоционално насилие, оказвано от Джеймс. Според документите много от актовете на насилие са се случвали пред сина им, а първите изблици на гняв на съпруга ѝ започнали през 2013 г., когато Кристина забременяла.

 

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.