Лурдес Леон: „Искам да чувствам, че заслужавам, не че получавам наготово“

Дъщерята на Мадона за пътя си в изкуството

26 ноември 2022 г.

Снимка: Instagram

26-годишната Лурдес Леон стана лице на много рекламни кампании и издаде дебютния си мини-албум "Go" под псевдонима Lolahol, но все още се чувства несигурна.Моделът, хореограф, танцьорка и певица Лурдес Леон, е дъщеря на 64-годишната поп дива Мадона, родена от връзка с личния ѝ треньор Карлос Леон, припомня. Hello.

Леон стана героиня на корицата на последния брой на The Cut и очаквано даде обширно интервю за бързите успехи в кариерата и „наследството“ от известната си майка.
Детството ѝ и съжителството с една от най-емблематичните фигури в поп музиката, въобще не е било лесно.
Близостта ѝ до звезда от такъв мащаб

я кара непрекъсното да се съмнява в себе си

Лурдес твърди, че е пълната противоположност на майка си.
В различни интервюта, които е давала преди години, тя винаги е подчертавала, че Мадона е силно "контролираща" майка. 
„Имам толкова високи стандарти за визуализация, звук, характер, хумор, стил .. всичко. Защото това е, с което съм се занимавала и съм срещала през целия си живот“, призна тя.

Снимка: Instagram

Лурдес винаги е мечтала да бъде нормално дете като връстниците си, но съдбата решила друго.
В гимназията тя се среща първото си гадже Тимъти Шаламе. А след като завършва, се налага да се премести. Причината: папараци наблюдават и я следват на всяка нейна стъпка.
Приета е в Мичиганския университет, но учи там само една година, след което се прехвърля в танцова консерватория.

„Искам да усещам, че заслужавам, а не че просто получавам нещо на готово“, каза Лурдес. „И да, имам неоспорима привилегия и бих била глупава, ако не я осъзнавам. Децата на звездите обикновено са доста ужасни, а майка ми и баща ми ме възпитаха да бъда много по-умна.“

Що се отнася до музиката, Лурдес подчерта, че доскоро не е вярвала, че някога ще започне да се занимава сериозно с нея.

Снимка: Instagram

Лурдес успява да се запознае с професионални звукови продуценти, които ѝ помагат да изведе своите постижения на ново ниво.
Така на 8 ноември представи дебютния си ини-албум „Go“, който беше издаден на лейбъла Eartheater Chemical X.

През последните години тя мисли повече за модата, като редовно се появява в рекламни кампании на Savage X Fenty, Mugler, Marc Jacobs и други марки.

Снимка: Instagram

Въпреки това, според Лурдес, кариерата на модел противоречи на това, което майка ѝ я е учила - и по-специално, да не позволява на никого да ѝ казва какво да прави и как да се държи.

„Модата е изкуство и аз наистина уважавам тази област, но мога да играя тази игра само до определен момент. Ако си модел, отиваш и правиш каквото ти кажат”, обясни тя. – А за да взривиш системата, трябва да се идентифицираш като творец, а не като модел; тогава може да кажеш каквото искаш“, категорична е тя.

Лурдес винаги силно подчертава своята финансова независимост. Тя споделя апартамент под наем със стара приятелка и не спира да се учудва колко скъп е животът в Ню Йорк.
Не се съмняваме, че пътят на Лурдес е напред и нагоре. Тя доказа, че е  способна на много неща: например тя режисира рекламата на Adidas by Stella McCartney, стана главена героиня на провокативния lookbook на Victor Barragán и се изяви като хореограф на вдеото към песента на своята приятелка Eartheater „Joyride“.

 

 

 

 

 

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.