Маколи Кълкин иска бебе

Доста е възбуждащо, когато момичето ми влезе в стаята и заяви „Скъпи, в овулация съм“, казва актьорът

13 февруари 2020 г.

Снимка: Guliber / Getty

Актьорът, който прави бели от телевизорите ни всяка Коледа – Маколи Кълкин, вече не иска да е „Сам вкъщи“. С партньорката му

Актрисата с азиатски корен Бренда Сонг

Са решили, че е крайно време да създадат наследник. "Работим усилено. Изчисляваме най-подходящото време. Знаете ли, доста е възбуждащо, когато дамата влезе в стаята и заяви: "Скъпи, в овулация съм“, споделя в интервю за Esquire звездата.

Вечното дете-чудо на Холивуд допълва, че копнее скоро да има свое семейство, тъй като вече забелязва промени в тялото си, свързани с напредването на възрастта. Мак, както го наричат галено близките, и Бренда са заедно от три години.

Когато я среща, той се страхува

Твърде вероятно е тя да влезе във връзката им натоварена с всички тиражирани от медиите недостатъци: алкохолни турове в ексцентрични компании, среднощна игра на хандбал в апартамента му, обиколки на града в колите на непознати. Кълкин вижда в Бренда сродната си душа. „Намерих другата обувка в чифта, метафорично казано. Беше твърде хубаво, за да е истина. Не можех да повярвам на късмета си и това една не погуби връзката ни още в началото.“, казва актьорът.

 

 

 

Коментари
Последни видеа