Малки музикални книжки водят из джунглата

Андреа Пинингтън и Каз Бъкингам запознават хлапетата с чудесата на нашата планета

16 юли 2019 г.

Искате ли да се разходите в джунглата? Да чуете как реве ягуарът, да послушате песента на райската птица или воя на лемура? Или предпочитате да се пренесете сред спиращия дъха африкански пейзаж? Да научите как звучат различните животни на саваната: ревящите лъвове, хилещите се хиени или тръбящите слонове. 
Музикалните книжки ще ви отнесат на екзотични места, за да научите повече за чудесата на нашата планета.

А може би просто искате да усвоите умението да разпознавате птичите песни, които чувате всеки ден. Да различавате кадънка от червеношийка. Да научите с какво се хранят пернатите обитатели на градините, къде може да откриете гнездата им и как да различавате мъжките от женските? Точно за това ще ви помогне наръчникът за градинските птици, побрал в себе си чуруликащи звуци, пъстри картинки и интересни факти за света на пернатите.

Джунглата, саваната или градината – очаква ви незабравимо приключение, в което животни и птици ще оживеят, за да се потопите в необятния свят на природата.
От днес на пазара са три прекрасни детски книжки, които включват не само  интересни факти и чудесни илюстрации, а и истински песни и звуци на обитателите на градината, саваната и джунглата.
Това са: „Малка книжка с песни на градински птици“, „Малка книжка със звуци на африкански животни“ и „Малка книжка със звуци на животни от джунглата“. 
Те са илюстровани, цветни и имат музикален панел от 12 песни/звуци.

Вижте видеото.

 

Коментари
Последни видеа