Матю Макконъхи написа „детска“ книга за приключенията в своя живот

В мемоарите „Зелени светлини“ ще откриете лични записки и размисли

31 юли 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Носителят на „Оскар“ Матю Макконъхи написа необикновена книга. Така самият той определи мемоарите си „Зелени светлини“ , които излизат на пазара през октомври, но вече могат да се поръчат онлайн.

'' Това не са традиционни мемоари или книга със съвети, а по-скоро детска книга, базирана на приключенията в моя живот. Приключения, които са били значими, просветляващи и смешни, понякога защото са били предназначени да бъдат такива”, разказа 50-годишният актьор, цитиран от USA Today.

„Откакто се научих да пиша, поддържам дневник. Записвах всичко, което ме вълнува, кара ме да се смея или да плача. Преди две години събрах смелост да обединя всички тези бележки, водени в усамотение, само за да видя какво имам и това се върна в книга", поясни той.
Кинозвездата разкри, че е кръстил мемоарите си „Greenlights“ (”Зелени светлини”), защото става въпрос за това как „всички ние можем да хванем повече от тях в живота, който живеем“.
''Не харесваме червените и жълтите светлини, защото те отнемат от времето ни. Когато разберем, че в крайна сметка всички те стават зелени, тогава те разкриват своята поетика. Тогава животът става стих и започваме да получаваме това, което искаме и от какво имаме нужда едновременно'', признава актьорът.
 

Коментари
Последни видеа

С приятел

10 август 2020 г.