Майкъл Бубле закъса с домашното обучение

Добър съм в много неща, но да помагам уроците на децата не е едно от тях, призна певецът

30 март 2020 г.

Снимка: Instagram Michael Buble

Канадският бард Майкъл Бубле призна, че му е изключително трудно да навигира дистанционното обучение на децата си под карантина.

Изпълнителят на Haven’t Met You Yet е баща на три момчета – 7-годишният Ноа, 4-годишният Елайъс и Вида, който още няма навършени две.  „Най-тежкото за мен не е социалната изолация, а домашното обучение. Добър съм в много неща, но това не е едно от тях. Не мога да им помагам адекватно, следя само дали изпращат домашните си навреме.“, сподели за Entertainment Tonight Бубле.

Световната пандемия доведе до малка революция в личния живот на певеца 

Той рестартира профилите си в социалните мрежи след четиригодишна пауза

Със съпругата му Луисана ще споделят с последователите си кулинарни рецепти, тренировки в домашни условия, опции за игри и забавление с децата. Целта е да помогнат на хората да върнат усещането си за нормалност, като ги направят съпричастни към ежедневието си. Бубле усеща лечебния ефект на споделянето, когато синът му Ноа е диагностициран с рак едва на 3 годинки. „Тогава изкарахме първата си строга карантина, защото имунната му система бе много слаба и един вирус би бил фатален. Замислихме се за всички семейства, които минават през това и търсят отдушник.

Разбираме колко отчаяно време на паника идва с коронавируса

За това решихме просто да говорим с хората за психическото здраве и начините да се справяме.“, обясни Бубле.

Певецът, чиито репертоар звучи от всеки мол, дойдат ли коледните празници, бойкотира Twitter и Instagram, когато семейството му се сблъска с рака. „Социалните мрежи се превърнаха в удар за емоционалното ми здраве. Усетих колко нарцистично може да бъде присъствието на човек там и колко време губи в излишна суета.“, обясни тогава Бубле.

Цеци Илиева

 

Коментари
Последни видеа