Меган Фокс с откровена изповед за майчинството

Актрисата се страхува, че няма сили за повече деца

13 ноември 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty

Меган Фокс винаги е обяснявала, че много обича да се занимава с деца. Тя има три хлапета и още мечтае да увеличи семейството си. Но според личната ѝ изповед, това едва ли вече ще е възможно.

„Съмнявам се, че мога да износя още една бременност и след това да понеса и още едно раждане. Понякога ме обзема чувство, че тялото ми сякаш е слепено с дъвка и лепящи лентички. И всеки миг може да се разпадне на съставни части!“, признава актрисата, която много трудно роди и трите си деца.

И винаги в интервютата, които е давала, на въпроса какви са спомените от онзи миг, в който любимите ѝ синове са дошли на бял свят, тя откровено е признавала: „Това беше просто ужасяващо!“

Трудното и проблемно раждане обаче не е в състояние да помрачи щастието от факта, че е майка и, че се грижи за трима прекрасни синове.

А на най-малкият - Джърни, който навърши година и 3 месеца, трябва наистина да е много благодарна, защото точно той помогна за съхраняване на семейството и за събирането ѝ отново с Брайън Остин Грийн.
Известно е, че около година преди раждането на Джърни Меган и съпругът ѝ Брайън Остин Грийн започнаха бракоразводен процес.
Те се решават на тази стъпка след 10-годишен брак, заради възникнали проблеми. В един момент обаче, по признанията на Грийн, става „инцидент“. Двамата прекарват заедно една нощ и в резултат на това Фокс забременява.
А, когато установяват, че чакат ново бебе, Меган и Брайън се замислят дали си заслужава да се развеждат. Те отменят развода и до този момент са особено щастливи от решението си.

Фокс разказва, че децата са много различни. Най-малкият е добър и спокоен, а двамата батковци – 5-годишният Ноа и 3-годишният Боди са доста буйни и активни.
„Те през цялото време воюват и се бият. Мислят постоянно за „оръжия“ и могат буквално всеки предмет – дори най-обикновена вилица, да превърнат в оръжие. Налага се да не ги изпускам от поглед. Постоянно ги следя да не се убият ...“ , разказва тя и връща лентата на спомени към последното си майчинство.

„Кърмих малкия Джърни повече от една година. И през цялото това време нямаше начин да вляза в спортната зала. Затова, вместо на тренажора, ходих по планините и плувах. Така постепенно влязох във форма и върнах килограмите от преди бременността. А сега вече спортувам редовно и във фитнеса“ , разказва актрисата, която винаги се е гордяла с фигурата си.
Да припомним, че Меган Фокс и 43-годишният Брайън Остин Грийн живеят заедно от 11 години, а сега са се настанили в Малибу. Те имат трима сина - Джърни Ривър Грийн, Боди Рансъм и Ноа Шанън.
Грийн има и 14- годишно момче – Касиъс, от предишна връзка.

Източник: rambler.ru, адаптация Мона Василева

Коментари
Последни видеа