Меган, Хари и Арчи заминаха за Африка

На първо официално посещение вече като семейство

23 септември 2019 г.

Снимка: Guliver  / Getty 

Херцозите на Съсекс Меган и Хари отлетяха за първото си официално посещение като семейство в Африка. Двойката взе със себе си и четиримесечния си син Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, съобщава Express.

Преди време принц Хари призна, че „няма търпение“ да покаже на сина си Арчи Южна Африка.
В профила си в Instagram тогава той написа: „Остават само няколко седмици до първата визита на семейството ни в Африка - район от света, който през последните две десетилетия е бил като втори дом за мен“.

„Както добре знаете, Африка притежава много специално място в сърцето на херцога и той с нетърпение очаква да сподели Южна Африка с херцогинята и техния син. Това е наистина натоварена програма, четири държави за десет дни и имаме допълнителен специален малък пътник, който да направи нещата по-оживени“, коментира 10-дневната им обиколка и говорител на кралското семейство.

Програмата на кралските особи предвижда посещение на Малави, Ангола, Южна Африка и Ботсвана. На повечето официални събития ще присъства само принц Хари, но и Меган също ще има свои ангажименти в Кейптаун и Йоханесбург.
Въпреки че едва ли Арчи ще бъде видян на публично място по време на посещението, почитателите на двойката се надяват да зърнат малкото момче.
Меган планира да дари подаръци и дрехи на бебета, подкрепени от проекта mother2mothers, който обучава и наема жени, живеещи с ХИВ, като здравни работници в осем африкански държави.

След посещението в Южна Африка, принц Хари ще замине за Малави, Ангола и Ботсвана, но сам.

 

Коментари
Последни видеа