Меган Маркъл: Да си майка, това е изпитание

Херцозите на Съсекс се оттеглят временно от светски задължения

21 октомври 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

“Да си майка, това е огромно изпитание? Не са много хората, които ме попитаха дали съм ОК , как се справям и как се чувствам с цялата тази ситуация, която остава „зад кулисите“, призна Меан, допълвайки, че вниманието на пресата към нея е било предизвикателство, включително след раждането на Арчи.

Херцогинята на Съсекс говори открито за майчинството и трудните моменти, през които тя преминава като родител пред ITV News, по повод снимките на документалния филм "Хари и Меган: африканско пътешествие".
В него за първи път зрителите ще видят невиждани досега моменти от турнето на кралската двойка в Южна Африка.

"Всяка жена, особено когато е бременна, е много чувствителна", споделя Меган. Тя не пропусна да отбележи, че вниманието към нея от страна на пресата по време на бременността, а и след раждането на Арчи е било голямо. Внимание, което е по-скоро негативно, пише People.

Излъчването във Великобритания на документалния филм за двамата, заснет по време на обиколката им в Южна Африка, предстои.
А херцозите на Съсекс официално обявиха, че се оттеглят от светски задължения в края на годината. Те ще си вземат почивка от кралските си задължения до декември и ще разделят времето си между САЩ и Великобритания, съобщи източник от Бъкингамския дворец. Не се уточнява точно за колко време ще си „вземат почивка“ .
Двойката ще се отдаде на семейния си живот - вероятно в средата на ноември, след като приключи с вече насрочените светски ангажименти.

 

 

Коментари
Последни видеа