Меган Маркъл смени кралското семейство с "Дисни"

Херцогинята ще озвучава анимационни филми след завръщането си в Канада

12 януари 2020 г.

Снимка: Getty

Меган Маркъл се връща към актьорската професия след като абдикира от британското кралско семейство. Херцогинята на Съсекс ще озвучава анимационни филми за гиганта в сферата на забавленията "Дисни".

Новината бе съобщена от в.Times, но стойността на сделката не се споменава. Ясно е само, че хонорарът на най-обсъждана брюнетка в света в момента

Ще отива в подкрепа на организация за защита на слоновете

Преди четири дни принц Хари и Меган Маркъл изненадващо обявиха, че се отказват от монархическите си задължения и привилегии и искат да живеят като независими граждани.

Двойката анонсира новината в социалните мрежи без да предупреди  Елизабет II, което доведе до огромно обществено неодобрение. От Бъкингам заявиха, че са "наранени" от решението им и призоваха съветниците им да намерят светкавично решение за ролята на Хари и Меган извън орбитата на короната. 35-годишният внук на кралицата е

Шести в реда за наследство на трона, от който се отказа доброволно

Той обяви, че със съпругата му ще продължават да работят за престижа на монархията, разделяйки времето си между Великобритания и Северна Америка. Семейството планира старта и на своя благотворителна организация.

Коментари
Последни видеа