Меган Маркъл връща бижутата на Елизабет II

Кралицата може да поиска обратно и годежния пръстен от колекцията на принцеса Даяна

23 януари 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл е принудена да върне всички бижута, отпуснати й от Елизабет II за протоколни визити и лично ползване.

Напускайки кралското семейство, херцогинята на Съсекс се разделя и с достъпа до трезора с бижута, твърдят британски медии.

Нейно величество е предупредила снаха си, че

Трябва да върне дори аксесоарите, които са й дадени безвъзмездно

Сред тях е и пръстенът със син диамант, който Маркъл получи след сватбената церемония. Твърде вероятно е звездата от сериала „Костюмари“ да се раздели дори с годежния си пръстен с брилянти, взет от колекцията на принцеса Даяна.

Новината, че Хари и Меган се отказват от привилегиите на короната, за да живеят като финансово независими граждани, разтърси монархията преди две седмици.

Маркъл и синът й Арчи напуснаха моментално Обединеното кралство и се установиха във Ванкувър, където семейството ще започне живота си наново.

Принц Хари кацна на канадска земя завчера след откровена изповед пред нацията, в която призна, че е опечален от случващото си и въпреки желанието си

Да служи на военните организации под опеката на монархията и без обществено финансиране

Няма да има такъв шанс.

Двойката ще продължи да развива активна благотворителна дейност, като Маркъл вече е подписала договор за озвучаване на анимационни филми за „Дисни“.

Хонорарът й ще отиде в помощ на фондация за защита на слоновете.

Коментари
Последни видеа