Международен фотоконкурс показва как българите остават активни вкъщи

Победителят ще получи урок по пилотиране на самолет в края на април

25 март 2020 г.

Снимка: Instagram Tea Minkova

С оригинални снимки и идеи за това как да останем активни, поддържайки добрата си форма вкъщи, стартира у нас международният фотоконкурс Catch The Moment („Хвани момента").

Все повече българи се включват в предизвикателството, като показват в Instagram как се грижат за тялото и духа си в домашни условия.  Сред тях са

Майки, които правят йога с децата си

Млади ентусиасти, играещи футбол с рула тоалетна хартия, четящи, рисуващи и декориращи дома си семейства,  които използват креативно свободното време вкъщи.

Посланик на първата тема на кампанията у нас е половинката на актьора Наум Шопов Теа Минкова, която спортува на ръка разстояние от 4-месечната си дъщеря Амая.  Всички, които искат да последват нейния пример, да споделят доброто си настроение и да спечелят награди, могат да се включат в предизвикателството, като качат своя снимка в Instagram с хаштаг #StayhomeButStayActive, #CatchTheMomentBG и таг @answear_bg.  В края на април, заедно с международно жури,

Теа Минкова ще избере най-красивия и креативен кадър

Неговият автор ще получи голямата наградата в първата част на конкурса, с която да отпразнува победата си навън – осигурен урок по пилотиране на самолет за него и двама приятели.

Фотоконкурсът ще продължи до края на годината, а след Теа Минкова негови лица ще бъдат някои от най-харесваните блогъри и инфлуенсъри у нас – победителката в MasterChef Божана Кацарова, Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мademoiselle Аia.

Цеци Илиева

Коментари
Последни видеа