Михаела Филева, Дивна, Ваня и Жени Джаферович на премиерата на „ Замръзналото кралство 2“

Ана и Елза приветстваха гостите

21 ноември 2019 г.

Гала премиерата на "Замръзналото кралство 2" в България събра снощи в Синема Сити, Mall of Sofia стотици гости, които споделиха ентусиазма и положителната енергия за новото приключение, което Дисни поднася чрез този красив, тайнствен свят.

Сред звездните гости на гала премиерата бяха Михаела Филева, Дивна, Ваня и Жени Джаферович, Алекс и Дани Петканови, Деян Статулов, Поли Гергушева и Даяна Христова, Георги Янков от Фермата 4 и други.
Специални гости на събитието бяха и членовете на озвучаващия екип, които подариха гласовете си на героите от "Замръзналото кралство 2".

Сред тях бяха Надежда Панайотова и Веси Бонева, които озвучиха с магическите си гласове любимите Елза и Анна и изпълниха емблематичните за продукцията песни, които се превръщат в тотални музикални хитове

Вечерта, посветена на филма, бе издържана изцяло в духа на приключенската продукция.
Тематичен декор, в който емблематичният Олаф събра вниманието на всички, любимите на малки и големи Елза и Анна, които неизбежно се превърнаха в звездите на вечерта и не спряха да раздават автографи и усмивки на всички гости, правейки вечерта наистина автентична, както и много други акценти, превърнаха повода в един своеобразен филмов празник.
А „най-малките гости“ на събитието, които бяха и най-специални, изпълниха атмосферата с още повече смях и забавление и се насладиха на всички подготвени за тях изненади.

На 15 ноември дебютира и албумът с песни от филма, който у нас се разпространява от Анимато Мюзик/Universal Music Group и е наличен на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.
Точно толкова красив и завладяващ е "Замръзналото кралство 2", каквато беше и гала премиерата.
Затова не пропускайте да станете част от тази пленителна история и заедно с Елза, Анна, Олаф, Кристоф и Свен да се отправите на пътешествие в търсене на спасение за кралство Арендел!
"Замръзналото кралство 2" вече ни приветства в снежната си обвивка само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4D и предпремиерно от 21 ноември.

 

Коментари
Последни видеа