Мис България 2015: Искам семейството ми да расте

Два месеца след раждането на дъщеря си Марина Войкова развива собствен бизнес

26 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram Marina Voykova

Тя е носител на титлите „Мис България 2015“ и „Мис Планет“, но най-скъпоценната корона в личната ѝ колекция е тази на майка.

Марина Войкова роди дъщеричка само преди два месеца и е категорична:

Алегра е най-скъпото ми постижение!

Пред Нова тв тя разказа, че със съпруга ѝ Давид се грижат сами за бебето, като Марина е локализирала бизнеса си у дома. От скоро тя развива уеб платформа, която предлага на различни хора на изкуството пълен екип за един снимачен ден – фотограф, стилист, гримьор, коафьор. Така е на един клик разстояние от клиентите и едновременно с това е с дъщеря си.

„Не ми липсват модният подиум и снимките. Титлите не са ми дали нито по-голяма слава в офиса, с който работех, нито по-специално образование. Само слава, която човек ако успее да менажира правилно, може и да е от полза.

За мен беше просто добър опит.“, обясни Войкова, която дълги години наред с дефилетата в различни точки на света

Работеше в офис на голяма компания за медицински туризъм

Бившата баскетболистка е дипломиран филолог, обожава работата с деца и не изключва опцията някой ден да преподава литература. Най-смелите ѝ творчески планове обаче са свързани с още деца.

„Кариерата за мен никога не е била на първо място. Искам семейството ми да е здраво и да расте. То е моят център. Често ме питаха дали не съм решила да имам Алегра много рано. Колкото по-рано човек реши да бъде родител, толкова по-добре, защото с годините енергията се изчерпва, а отговорностите скачат.“, обясни Войкова.

Коментари
Последни видеа