На фестивала в Кан: Тина Кунаки и Венсан Касел за първи път заедно от 4 години

Най-коментираната от медиите звездна двойката

25 май 2022 г.

Снимка: Getty

Всяка шумна премиера в Кан се помни не само с изявите на актьорския състав, но и с редките гости.
На червения килим в навечерието на премиерата на филма "Престъпление на бъдещето" с Леа Сейду и Кристен Стюарт се появи една от най-дългоочакваните и обичани двойки - Венсан Касел и Тина Кунаки.
Двойката пристигна на Лазурния бряг едва сутринта, а вечерта позираха пред фотографи на премиерата, пише Hello.

Тази година актьорът не представя нови проекти на филмовия фестивал, така че изглеждаше спокоен и спокоен, просто се наслаждавайки на вечерта с любимата си.
Тина, която наскоро отпразнува 25-ия си рожден ден, се появи на публично място в яркозелена рокля от новата колекция на Valentino, докато други звезди се обличат в ярко розови модели от тази линия.
Към роклята тя носеше високи бели ръкавици, а косата ѝ бе сплетена на опашчици в характерна прическа. Между другото, напоследък все по-често виждаме такави прически, явно освен мода, не са удобни и за моделите.

Снимка: Getty

На филмовия фестивал съпрузите не са се появявали заедно от 2018 г. - това е една от причините те да са във фокуса на медиите на събътието.

Кан се превърна в много символично място за тази двойка.
Романът на световноизвестния актьор и младия модел беше “разкрит“ още през 2016 г., а една от публичните им изяви се случи през пролетта на 2017 г. на 70-ия юбилейен филмов фестивал в Кан. Между другото, там присъстваше и бившата съпруга на Винсент Моника Белучи, която водеше церемонията.
През август 2018 г. Венсат и Тина се ожениха, а през април 2019 г. им се роди дъщеря Амазони.
Първата поява на Тина след раждането също се случи в Кан – папараците я свалиха още преди да влезе на червения килим, докато се разхождаше по крайбрежната улица Кроазет.
Миналата година Тина също беше гост на филмовата прожекция, но се появи соло.

Коментари
Последни видеа