На сватбата: дъщерята на Бил Гейтс с рокля на Vera Wang и тържество за 2 млн. долара

Младоженците поканиха 300 гости – всички задължително с ваксина или отрицателен тест за COVID-19

20 октомври 2021 г.

Снимка: Instagram

Този уикенд Бил и Мелинда Гейтс ожениха голямата си дъщеря, 25-годишната Дженифър. Избраникът на момичето е Найл Насар, икономист и състезател по скокове от египетски произход.
Вчера в социалните мрежи се появиха и първи снимки от сватбеното тържество.
В петък влюбените направиха сватбена церемония според мюсюлманските обичаи - никах, сключвайки брачен договор в присъствие на служител на джамията, близки роднини в къщата на булката.
А в събота се е състояло светско тържество, което според западните медии e струвало на младоженците и техните близки два милиона долара,  пише People.

Сватбата била организирана в имот от 142 акра в Северен Салем, Ню Йорк, купен за Дженифър от нейния баща Бил Гейтс за близо 16 милиона долара. Специално за събитието там издигнали сватбени шатри, в които се е състояла както тържествената церемония, така и забавно парти.
Снимки от събитието се появиха едва вчера.
Някои от тях бяха разпространени от родители на булката - Бил и Мелинда, които обявиха развода си след 27 години брак.

И двамата публикуваха кадри на щастливите младоженци и им пожелаха всичко най-добро.

Снимка: Instagram Jennifer Gates

„Джен и Наил, не мога с думи да изразя колко съм щастлив да ви видя толкова щастливи в деня на сватбата. Толкова се гордея и с вас, и с всичко, което днес сте постигнали в живота, и с всичко, което определено ще постигнете в съвместното си бъдеще“, - пише Бил Гейтс.

„Каква радост е да празнуваме любовта с Дженифър и Найл. Толкова е хубаво, че успяхме да намерим начин да се съберем на този специален ден “, каза Мелинда, имайки предвид пандемията от коронавирус.

Снимка: Instagram Melinda French Gates

Булката отиде до олтара със снежнобяла рокля с шлейф, ефирна рокля от тюл и дантела и, разбира се, с дълъг воал, държейки в ръце букет кокичета.
И по-късно тя се преоблече в по-удобно – също с бяла рокля на тънки презрамки. И двата тоалета бяха специално поръчани за този ден от гурото на сватбената мода Vera Wang.

„Направихме и маски. Имаме невероятен късмет, че можем безопасно да се съберем с нашите близки. Знаем, че другите имат по -малко късмет, особено след като пандемията продължава да вилнее в Съединените щати и по целия свят “, каза Дженифър, цитирана от западните медии.

Факт е, че едно от условията за всички гости е било да имат задължителната ваксинация или отрицателен тест за COVID-19.

Коментари
Последни видеа