Надникнете в света на "Ант-Мен и Осата: Квантомания"

Ставаме свидетели на раждането на нова династия (вижте трейлъра)

11 февруари 2023 г.

Снимка: Forum Film Bulgaria  

 

Визуално впечатляващата продукция на Пейтън Рийд " Ант-Мен и Осата: Квантомания" ще ни отведе дълбоко в неизследваните територии на квантовия свят, криещ огромна тайна, която ще промени бъдещото не само на Ант-Мен, но и на цялата Вселена.
Открийте една нова реалност, само в кината от 17 февруари.

В "Ант-Мен и Осата: Квантомания" Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър).
Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

Новият трейлър ни потапя още по дълбоко в уникалните измерения на квантовия свят, разкрива част от иновативната атмосфера и стил на филма и повдига още мъничко завесата към драматичната история, в която Ант-Мен трябва да се пребори с вътрешните си демони, за да има шанс в битката си с енигматичния Канг Завоевателя.
Добре познатият на феновете злодей притежава силата да изменя самото съществуване и ще изиграе ключова роля в предстоящите събития от сагата за Мултивселената, чиято кулминация са свръхочакваните Отмъстителите: Династията на Канг и Отмъстителите: Тайни войни.

Режисьор на лентата отново е Пейтън Рийд (Раздялата, Ант-Мен, Ант-Мен и Осата), автор на сценария е Джеф Ловнес (Чудотворци, Rick and Morty), а продуцент е Кевин Файги.
В ролите са Пол Ръд, Еванджелин Лили, Катрин Нютън, Майкъл Дъглас, Мишел Пфайфър, Джонатан Мейджърс, Рандал Парк и др.

Впускаме се в Ант-Мен и Осата: Квантомания от 17 февруари само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Билетите са в продажба.

Коментари
Последни видеа