Наоми Кембъл публикува снимка на дъщеря си по специален повод

Супермоделът почете паметта на любимия си дизайнер

20 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty 

От два месеца 51-годишният супермодел Наоми Кембъл е в нова роля – на майка. Тя не показва лицето на дъщеря си, но от време на време публикува кадри, на които се виждат крачетата, дрешките и пантофките на бебето.

За да почете паметта на любимия си дизайнер Наоми сподели снимка, на която дъщерята ѝ е облечена в ританки с много разноцветни лога на Versace, пише Hello.
Причината за публикуването на снимката е годишнината от смъртта на италианския дизайнер Джани Версаче – той бе убит преди 24 години. През 1997 г. той бе застрелян на прага на имението си Casa Casuarina в Маями от серийния убиец Андрю Куненен.

“Обичам те, Джани Версаче“, написа тя под снимката.

Снимка: Instagram

Припомняме, че на 18 май Наоми Кембъл обяви пред целия свят, че

става майка за първи път

„Прекрасна, малка благословия ме избра за своя  майка и за мен е голяма чест да имам тази мъничка душа в живота си. Нямам думи, с които да опиша целия живот, който ще споделя с моя ангел. Няма по-голяма любов от тази“ , написа тогава Наоми, публикувайки първата снимка на бебето.

Не е ясно кой е бащата на бебето. Нито дали момиченцето е осиновено или Наоми е ползвала услугите на сурогатна майка.
Коментарите плъзнаха, защото Наоми за последно се появи на подиума през април, но нямаше въобще заоблен корем. 
Мистерия е дали въобще има мъж до нея, който би могъл да е биологичен баща или бебето е заченато с помощта на донорска сперма.
Официално Кембъл не е имала никакви отношения от много години - в продължение на седем години тя излизаше с руския милиардер Владислав Доронин и те бяха дори сгодени. Разделиха се неочаквано през 2013 година.
Оттогава супермоделът ревниво пази личния си живот от любопитни очи.
Според слуховете през 2017 г. Наоми е имала два мимолетни романа: първия с изпълнителния директор на Ferrari и председател на борда на тютюневата компания Philip Morris International Луис Камилери, вторият със саудитския милиардер Хасан Джамил, представител на една от най-богатите фамилии в света, който през същата година започна да се среща с певицата Риана.

Коментари
Последни видеа