Наум Шопов и Теа Минкова: Искаме пълна къща с дечица

Дъщеря им Амая носи буквите на най-важните жени в семейството

11 януари 2020 г.

Снимка: Instagram

С пълна къща с деца се виждат след десет години актьорът Наум Шопов-младши и любимата му Теа Минкова. Звездата от „Откраднат живот“ е дипломиран лекар, но не е убеден, че ще се развива активно в медицината. „Искам да сме здрави, успешни и с още някое детенце покрай нас.“, сподели в интервю за Нова тв Шопов.

Двойката гушна дъщеричката си Амая в началото на декември и

не разчита на баби и детегледачки в грижите за нея

Името на бебето е компилация от буквите на най-важните жени в семейството -  майките на младите родителите и сестрата на Теа.

Синът на големия актьор Наум Шопов се страхувал да докосне дъщеря си в болницата. „Качих се да ги видя, стоях с ръце зад гърба, не смеех да дишам срещу тях,  и в този момент една педиатърка взе детето и ми го поднесе в лицето  - бам, целувай!“, разказва с усмивка младия татко. С Теа са постигнали консенсус, че раждането не трябва да се съпреживява, и

Той изчакал тактично в кафене

„След два часа ми звънна госпожата от тъканната банка да ми каже, че пробата е взета успешно и че имам здраво момиченце. Излязох от кафето, за да не ме гледат хората как рева. По принцип не обичам да показвам емоциите си, но това е от онези моменти, които не можех да контролирам.“, признава Шопов.

За момента с половинката му са имали само една инфарктна вечер  - първата след прибирането вкъщи. Решили да хранят Амая с кърма в шише, за да са сигурни, че е заситена.

Наум отишъл да топли млякото, изгорил се, след това и токът спрял.

Двойката развива успешно YouTube канала си, но на този етап не смята да показва дъщеричката си.

 

Коментари
Последни видеа