Наум Шопов тренира дъщеря си

Актьорът има няколко инцидента при храненето на Амая с шише

06 април 2020 г.

Снимка: Instagram Naum Shopov

Обичаният актьор от „Откраднат живот“ Наум Шопов е пословичен с любовта си към спорта и се грижи за гимнастиката на 4-месечната си дъщеря Амая под карантина.

„Сутрин раздвижваме ръцете, краката, уча я да се изправя, да седи по корем, защото в началото въобще не обичаще. Онзи ден се обърна самичка.“, сподели дипломираният лекар за Нова тв.

В първите дни на социална изолация Шопов преустрои съседски гараж във фитнес

За да не изоставя тренировъчния си режим. Приятели му осигуриха тежести, лежанка и го оборудваха изцяло. „Може да звучи като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и това да не спортувам три месеца за мен е психическо, а не физическо натоварване.“, обясни екранният д-р Тасев.  

Двойката е ограничила срещите си до най-близките си – двете баби на Амая е сестрата на Теа, половинката на Наум. Тя призна, че за нея карантината е започнала още от раждането през декември, защото тогава имало грипна епидемия. Минкова подтикна мъжа си да разкаже за един от малкото моменти, в които е оставян сам с бебето за повече от два часа.

Амая се храни само с майчино мляко

И до тогава не била опитвала биберон, което довело до апокалипсис вкъщи. „Първият път отказа, защото не знаеше въобще за какво става въпрос и плака дълго, защото беше гладна. Вторият път опитах с шише с по-широка дупка. Цялата къща беше в мляко, Амая щеше да се удави. И двамата бяхме изпазнали в истерия, като звъннахме на Теа.“, споделя Шопов.

Коментари
Последни видеа