Най-голямата дъщерята на Стивън Спилбърг се омъжва

Актрисата Саша Спилбърг сама съобщи за годежа си

09 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

 

Годината в семейство Спилбърг започва с добри новини: 31-годишната дъщеря на режисьора Стивън Спилбърг и на Кейт Капшоу - актрисата Саша Спилбърг съобщи, че ще се омъжи.

Тя публикува няколко снимки в Instagram
На първата е с годежен пръстен с диамант, на другата – в прегръдките си с годеника си. А на третата снимка Саша публикува част от дневника си, направен през 2020 г. В него тя си обещава, че непременно ще се омъжи за своя любим. 

Дневникът ми отново беше прав!

1. На сутринта след предложението.
2. Запис в дневник веднага след първата среща.
3. Моментът, след като той ми предложи. (Без да знае Хари, баща ми тайно направи тази снимка. Класика.), обясни тя под всеки кадър.

Снимка: Instagram
 

Последователите ѝ в социалните мрежи веднага реагираха. Тя получи поздравления от Дерек Бласбърг, Гуинет Полтроу, Джулиан Мур, Зоуи Дешанел и др.
За бъдещия младоженец се знае твърде малко. Той се казва Хари Макнали и със Саша са двойка от малко повече от две години.

Снимка: Instagram

Саша Спилбърг е най-голямата дъщеря на Стивън Спилбърг и Кейт Капшоу. Тя е родена на 14 май 1990 г., - година и половина преди сватбата им.

Две години по-късно се ражда синът им  Сойер, а след нея и  дъщеря им Дестри (родена през 1996 г.). Слод това двамата осиновяват още 2 деца – син Тео и дъщеря Михаела.
А междувременно Стивън Спилбърг осиновява и дъщерята на Кейт Капшоу от предишен неин брак - Джесика.

Спилбърг среща Кейт Капшоу на снимачната площадка на филма "Индиана Джоунс и храмът на съдбата" (1984) - Кейт е в главната роля заедно с Харисън Форд.
Двамата сключват брак през 1991 г., а две години по-късно тя преминава към религията на съпруга си – юдаизма, припомня Hello.

Коментари
Последни видеа