Нети: Мама щеше да се гордее, че вече мога да смятам

Певицата усвоила математиката по време на дистанционното обучение с дъщеря си Лилия

23 май 2020 г.

Снимка: Личен архив

Анотанета Добрева-Нети, който познаваме като певица и харизматичен актьор от киното и театъра, излезе от карантината като спец по математика.

Аз се научих да смятам!

Това е невероятно! В училище имах късмет, нещо отгоре ми помагаше и изкарвах добри оценки, за да не засрамвам майка си, но чак сега се научих. Седнах с Лилия пред един сайт по време на дистанционното обучение, и стана! Ако беше жива, мама щеше да се гордее с мен!“, сподели за bTV Нети.

9-годишната Лили учи в Музикалното училище, има прекрасен преподавател по виолончело, и пее, но се притеснява да отпуска глас пред родителите си. „Не мога да кажа, че някакъв бесен фен, но си тананика наши неща от време на време. На концерти на „Фондацията“ тя е другия активен човек извън сцената. Спомням си, веднъж в Античния театър, оставих я до озвучителите и ги помолих да я гледат, тя пя, скача и танцува с пълно гърло пред сцената през цялото време.“, каза Дони.

Едно от най-сплотените семейства в бг музиката днес празнува 19 години от сватбата си

С две нови песни -  Дони пуска „Весело шумя“, а Нети – „Спящата красавица“.  На днешната дата се раздават по традиция наградите „Икар“ и именно на една такава церемония Нети предложи брак на Дони от сцената. „Още в началото я имаше репликата, че ние сме тим. Ако ударят единия, другия също ще го заболи.“, обясни Дони философията на здравата им връзка.

Животът им е станал още по-пъстър, след като Нети разбира, че осиновена и открива биологичните си майка и баща.

Тя няма да смени фамилията си от уважение към хората, които са я отгледали

Нети, който е осиновена от лекар и физик, добави: „Те са мама и татко, 44 години са били първите ми родители. Съжалявам само, че не са живи, за да им кажа „благодаря“.

Коментари
Последни видеа