Ники Минаж разкри подробности за новороденото си бебе

Със съпруга ѝ Кенет Пети са горди родители на момче

18 октомври 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty 

След като в началото на октомври Ники Минаж и съпругът ѝ Кенет Пети гушнаха първата си рожба, никакви подробности не бяха ясни – нито полът, нито името и дори и кога точно се е родило бебето. Медиите допуснаха, че то се е появило на бял свят в началото на октомври в болница в Лос Анджелис. И толкова.

Провокативната рапърка, която редовно пускаше свои снимки по време на бременността си и дори публикува цветна фотосесия в деветия месец, така и не коментира щастливото събитие.
Сега открехна завесата и зарадва почитателите си в Instagram, като публикува поздравителни картички, които е получила за раждането на бебето, съобщава Hello.

Така стана ясно, че има момченце

Сред изпратилите специални поздрави са Бионсе, Ким Кардашиян, Кание Уест, Уини Харлоу, както и креативният директор на Burberry Рикардо Тиши. 

Снимка: Instagram

“Благодаря ти, кралице Би, Ким и Кание, Рикардо Тиши, Уини и на всеки, който ме е поздравил. За мен това значи много. Аз съм много благодарна и влюбена в своя син. Просто съм безумно влюбена. Моето най-любимо момче в целия свят.“ гласи постът ѝ.

А дата на раждането на наследника им е 30 септември.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа