Нина Добрев планира сватба с олимпийския шампион Шон Уайт

Актрисата с български корени прави дългосрочни планове

06 януари 2021 г.

Снимка: Instagram

Звездата от сериала "Дневниците на вампира" Нина Добрев и нейният приятел, американският сноубордист и трикратен олимпийски шампион Шон Уайт, изглежда са много влюбени. Те планират заедно своето бъдеще и открито говорят с приятели и със семейството си за това, пише E! News, намеквайки за предстоящата сватба.

31-годишната актриса прекарва много време със семейството на 34-годишния спортист. Известно е, че те празнуваха Деня на благодарността заедно, прекараха заедно и коледните празници.

Снимка: Instagram

Още през март тази година се заговори, че Нина и Шон имат връзка. След това те бяха забелязани да карат колело в Малибу, а източник на Page Six каза, че актрисата и спортистът се целуват на улицата.
Тогава  E! News разказа, че приятелите на Нина са малко изненадани от нейния избор: „Нейните близки приятели са приятно изненадани, че се интересува от Шон, защото той не прилича на онези момчета, с които се е срещала преди. Нина е много чувствителна към личния си живот, така че все още не трябва да очаквате от нея съвместни снимки с Шон.“

Снимки в социалните мрежи обаче се появиха.

Снимка: Instagram

Романът между Шон и Нина започна само няколко месеца след като актрисата се раздели с режисьора и сценарист Грант Мелън, с когото излизаше близо шест месеца.
Предишната ѝ връзка беше с актьора Глен Пауъл, но тя също бързо приключи.

 

Коментари
Последни видеа

Папагалът Поли

22 февруари 2021 г.