Нина Николина се разминала с глоба заради маймуна в Сингапур

Певицата мечтае да изкачи Килиманджаро с двете си дъщери

22 януари 2020 г.

Снимка: Facebook Nina Nikolina Official

Етно дивата Нина Николина се разминала на косъм със солена глоба в Сингапур.

Покрай професионалните ангажименти на съпруга й Макс тя живя няколко години в азиатската страна, а последния им отскок до местния резерват Макричи бил истинско приключение – една маймуна

Взела сока на дъщеря й, изпила го, и го хвърлила на земята

Нина побързала да прибере отпадъка, защото за разлика от животното-хулиган нея я грозяла глоба в размер на 500$, разказа откритието на Слави Трифонов за Нова тв.

През последните години постоянният адрес на Нина е в България, в отглеждането на малката й дъщеря Валентина й помагат баба и детегледачка.

Изпълнителката на „Ти“ се радва на привилегията на тандемното отглеждане

Със сестра й имат по две деца в еднакви възрасти

Мъжете им се харесват и семейната им идилия е пълна. Нина се смята за свободомислеща майка, макар че приятелите й често я смятали за обсебваща, защото залага на добрата подготовка в детайли – от трите чифта допълнителни дрехи за всяко от момичетата, до малката медицинска аптечка в дамската чанта дори за разходка в парка. Нина Николина не следва строги принципи във възпитанието на Валентина и Мария, а се старае да им дава добър личен пример за стойностните неща в живота. Вярва, че човек колкото и усилия да полага, наследникът му рано или късно става негово огледално копие, пък макар и подобрено.

Влюбената във фолклора певица стартира 2020 г работно, като тази вечер гостуват в Плевен с проекта „Традиция и класика“ с Русенска филхармония. Тя мечтае в близко бъдеще да изкачи Килиманджаро с мъжа си и децата, като този път вместо стиковете за любимия голф в багажа им ще преобладават професионалните фотообективи.

Коментари
Последни видеа