Нора Караиванова показа сина си в клип

Песента „Едно“ е създадена за неслучилия се „Златен Орфей“ преди години

23 май 2020 г.

Снимка: Личен архив

Певицата Нора Караиванова се завърна на сцена в най-добрата възможна компания – тази на сина си Виктор.

Момченцето, което през юни ще навърши годинка

прави дебютът си в публичното пространство във видеото към „Едно“. Името на лъчезарната изпълнителка години наред се свързваше освен с риалитито Music Idol на bTV и с това на бившия китарист на Лили Иванова – Бисер Иванов. Те сложиха край на връзката си и малко след това Нора срещна бащата на детето си, чиято самоличност още пази в тайна.

„Едно“ е създадена с идеята да участва в неслучилия се рестарт на „Златен Орфей“ преди години. Караиванова избира да я пусне сега, като лъч светлина след периода на изолация.

Видеото е снимано в родния ѝ град Горна Оряховица. Интериорните кадри са от емблематичната зала на читалище „Напредък“, която освен, че събира историята на изключителни таланти,  е и

Копие на оригиналната голяма сцена на Народен театър „Иван Вазов“

„Не зная дали ще повярвате, но едно от предизвикателствата по заснемането на „Едно“ беше да открием ретро, соц. Автомобил- Вече се бяхме отказали, когато съвсем случайно моя приятелка ме насочи към автосервиз, в който собственикът поддържа класическо „Жигули“ , от онези с матрьошките, които се люлеят на задното стъкло и имат оригинален, кожен салон.“, разказва Нора.

С „Едно“ Нора Караиванова изказва посмъртно своите специални благодарности към Емил Бояджиев, в чието звукозаписно студио е реализирана песента.

 

Коментари
Последни видеа