Орландо Блум: Времето с децата ми е ценно

Занапред ще участва само в проекти, които го предизвикват като творец

11 август 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Орландо Блум се оттегли от активна творческа работа и от Холивуд , още щом годеницата му Кейти Пери забременя. Той обяви, че има други приоритети и иска да прекарва повече време със сина си от първия брак и със семейството, в очакване на бебето.
33-годишният актьор, който се сдоби с невероятна популярност след участието си във „Властелинът на пръстените“ и „Карибските пирати“ , призна, че славата го е застигнала твърде бързо.

В интервю за „The Hollywood Reporter” актьорът разказа, че сега, когато е на път да има друго дете, времето му е особено ценно.
Подобна стъпка направи и, когато бившата му съпруга - Миранда Кер очакваше първородния му син – Флин. Тогава той каза, че иска повече да присъства в живота на сина си.

Това ще е нова глава от живота ми

призна той, припомняйки своето детство и отношенията с баща си.
За мен е особено важно да присъствам в живота на децата си. 
Писна ми от славата. Беше ми писнало от собствения ми рекламен образ, от цялата публичност, която трябваше да върви заедно с всички тези филми, и неизбежно, в един момент просто изгаряш…
”, каза той пред изданието. 

Орландо, който това лято е готов да посрещне раждането на момиченце, разкри, че отсега нататък ще участва само в проекти, които го интригуват.
„Нека да го кажа така:

не ме мотивират парите, нито пък славата

Привлича ме творческият процес и обещанието, което дадох на себе си като млад актьор в драматичното училище – да опазя вдъхновението, преди излизането на сцена. Сега, когато съм на път да имам друго бебе, времето ми стана толкова ценно, че искам да правя неща, които ще ме предизвикат и ще ми дадат възможност да раста като творец” .

Коментари
Последни видеа