Отношенията на Анджелина Джоли и Брад Пит на нов етап

Искат от съда за развод на два етапа

20 март 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит се доближава с още една крачка до финал. И двамата явно са уморени от своя неопределен статус и се обърнаха към съда за помощ – искат развод на два етапа - така наречената бифурикация, съобщава Page Six.
Бившите съпрузи вече искат да са свободни един от друг. Те още не са решили спорните въпроси – нито опеката над децата, нито подялбата на имуществото и на общия им бизнес. 
Явно обаче им е нужен официален документ, в който черно на бяло да пише, че вече не са съпрузи.

Вероятно и двамата вече са измъчени от безкрайните съдебни дела, които се точат две години и половина. И искат този кошмар да приключи възможно по-бързо, за да може всеки от тях да води нормален самостоятелен живот. 
Въпреки че по много въпроси, на първо място с родителските права над децата и тяхното възпитание, ще бъдат договорени изключително трудно. И решението на съда най-вероятно ще се отложи за неопределено време.
Осъзнавайки всичко това, те искат от съда развод сега. А по останалите юридически казуси, както и преди, ще продължават да се водят преговори.

Припомняме, че шестте деца на Анджелина и Пит живеят с нея. Актрисата често ги взема със себе си на разходка, на кино или на други събития. Първоначално тя поиска еднолично попечителство, въпреки че Пит категорично не бе съгласен и изяви желание да имат равни права. Не е ясно как ще се случи това, особено след като две от приемните деца – Мадокс и Пакс са настроени срещу него, не без участието на Анджелина. 

Мона Василева

Коментари
Последни видеа