Памела Андерсън се омъжи на тайна церемония в Малибу

За своя стара любов – 74-годишния филмов продуцент Джон Питърс

22 януари 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Пламенната актриса от „Спасители на плажа“  Памела Андерсън се омъжи за филмовия продуцент Джон Питърс, съобщи Hollywood reporter. 
На тайната церемония в Малибу са присъствали двамата сина на младоженката Брандън и Дилън, дъщерите на младоженеца Кейли и Скай, и бившата му съпруга Кристин Форсайт-Питърс.

Джон Питърс е на 74 години. Той продуцира филма "Роди се звезда" с Барбара Стрейзанд от 1976 г., докато живее с нея. Продуцира също "Вещиците от Истуик", "Батман", "Батман се завръща".
Потвърждавайки сватбата, Питърс призна, че е желаел звездата от сериала "Спасители на плажа" от 35 години.

В интервю пред „Холивуд Рипортър”, 74-годишният холивудски продуцент заяви: „Памела никога не е изявявала пълния си потенциал като артист. Тепърва ще заблести по реален начин. Има много повече в нея от това, което виждат очите – в противен случай аз не бих я обичал толкова много. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера някое, но от 35 години исках само Памела. Тя ме удивлява и ме вдъхновява”.
Двамата са се запознали във вилата на Хю Хефнер през 80-те години на миналия век и той се е опитал да я разубеди да позира за "Плейбой", за да преследва "сериозна кариера". Тогава тя е била на 19 години. Тя е отказала, но са заживели заедно. 
Джон Питърс също има няколко брака.
Памела Андерсън е била омъжена за музикантите Томи Лий и Кид Рок и за продуцента Рик Саломон два пъти.
Предишната ѝ връзка беше с футболиста Адил Рами.

 

 

Коментари
Последни видеа