Патрик Шварценегер и Джъстин Бийбър - кой знаеше, че са приятели?

Синът на прочутия Арнолд Шварценегер по стъпките на баща си

16 март 2018 г.

Патрик Шварценегер и Джъстин Бийбър на премиерата на новия филм "Среднощно слънце"

Снимка: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Че крушата не пада по-далеч от дървото доказва и третото от четирите деца на актьорското семейство Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър - 23-годишният Патрик.

Той върви уверено по стъпките на родителите си и снощи получи аплодисменти за главната си роля в Midnight Sun - римейк на японската драма "Среднощното слънце". Филмът има премиера снощи в Холивуд и на нея музикалната сензация Джъстин Бийбър се присъедини към Патрик пред обективите.

На младия Шварценегер във филма партнира друга нова холивудска звезда - Бела Торн.

Снимка: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Патрик и Бела до момента имат по няколко роли в сериали, а Патрик е известен и като модел. И като бивше гадже на Майли Сайръс.

Прочутият баща на младата кинозвезда обаче не присъства на премиерата - в същото време Арнолд Шварценегер обявява откриването на спортния "Арнолд фестивал" в Мелбърн, Австралия.

Звездният австрийски културист, актьор, режисьор, предприемач и политик - до 2011 г. бе губернатор на щата Калифорния, организира спортни състезания на свое име от няколко години и те вече излизат извън пределите на Щатите.

На откриването им в Мелбърн вчера 70-годишният Шварценегер се срещна с много свои почитатели, сред които четиригодишно болно момченце Райдър Грейс, което баща му бе довел на пресконференцията.

Снимка: Guliver/Robert Cianflone ​​/ Getty Images)

Коментари
Последни видеа