Пинк: Нощи наред се молех за сина си

Певицата разказа как 3-годишният Джеймисън се е преборил с короновируса

07 април 2020 г.

Снимка: Instagram

 

Преди дни Пинк разказа в инстаграм как тя и 3-годишният ѝ син са се заразили с коронавирус, а сега даде и подробности за тежките симптоми на болестта и как Джеймисън се е преборил с короновируса.
Нейният разказ публикува писателката Дженифър Пастилоф, цитирана от USA TODAY .

„Бяхме много болни. Моят 3-годишен син Джеймисън беше най-зле. Много нощи наред плаках. Никога през живота си не съм се молила така. А ни разказваха, че с децата всичко ще е наред. Че те няма да боледуват от коронавируса. Няма гаранция затова. Никой не е защитен“ , написа тя  и разказа подробности.
„ Джеймисън беше много-много болен. Водих си дневник за състоянието му в продължение на 3 седмици. Описвах и своето състояние. И до този момент – вече три седмици, той поддържа температура 37,7 градуса.“

Тя призна, че от всички в семейството са се заразили само тя и Джеймисън.
„За първи път в живота ни се случва нещо, от което явно никой няма да се спаси. Това се случва на всички хора по цял свят. Няма къде да се скрием“, подчерта тя.
На 4 април тя съобщи, че пробата ѝ за коронавирус е положителна. След това цялото семейство се е изолирало и две седмици е спазвало карантината. Сега тя е убедена, че напълно е оздравяла. И Джеймисън вече се чувства добре.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа