Пинк пее и композира заедно с децата

Звездата показа как измисля нови хитове (видео)

25 септември 2020 г.

Снимка: Instagram @pink

Поп-рок-звездата Пинк често показва в Instagram кадри от семейния живот. Така „разказва“ как със съпруга ѝ Кери Харт възпитават и забавляват двете си деца – 8-годишната дъщеря Уилоу и Джеймисън Мун, който е само на 3 г.
Преди време показа как тренира йога с децата, а сега – как заедно пеят и композират хитове.
Децата ѝ предлагат различни думи, а към тях Пинк измисля мелодия и създава песен.

При това дъщерята и синът с удоволствие припяват на майка си и страшно се забавляват заедно. И така и цялото семейство се весели.

Снимка: Instagram @pink

„Ето как се създават песни!“, написа тя.

Вижте видеото.

„Харесва ми как Кери просто си почива ето тук, зад нас. Съпругата и децата създават нов хит? Това е нашият обичаен живот. Нямам търпение да дочакам кога песента „hidden nuggets“ ще излезе.

Снимка: Instagram @pink

Припомняме, че певицата стана за първи път майка през 2011 година, когато роди Уилоу Сейдж. А в края на декември 2016 година,  заедно с  Кери Харт, станаха за втори път родители – на бял свят дойде синът им Джеймисън Мун.
Пинк и Харт се запознават през 2001 година, а през 2006 двойката официално оформи отношенията си и сключи брак. Междувременно двамата няколко пъти се разделяха и се събираха отново.
Сега всичко върви по ноти.

Снимка: Instagram @pink

Наскоро Пинк призна, че когато е била 17-годишна, е загубила бебе. След това е имала няколко спонтанни аборта. Тя продължава да посещава психотерапевт, защото такава болка никога не се забравя.

Мона Василева

 

 

Коментари
Последни видеа