Победител от Big Brother се възстановява от инсулт

40-годишнината ми започна ударно, в буквалния смисъл, разказва Мирослав Георгиев

31 май 2020 г.

Снимка: Личен архив

Победителят от втория сезон на Big Brother Мирослав Георгиев се възстановява след прекаран инсулт. За перипетиите си със здравето бизнесменът сподели във Facebook: „Моите спа процедури са малко по-различни от вашите.“, написа той до кадри от рехабилитацията си във вана в столична болница.

Георгиев, който в риалитито

Изживя пълен катарзис, виждайки как жена му Елена се отчуждава

И събира с друг пред камерите, е хоспитализиран по спешност в началото на март. "40-годишнината ми започна Ударно, в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница, малко в стил Аll inclusive, и почти се доближаваше - легло, коктейли венозно, до 5л на ден вливания три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет. Сега спокойствие и силна храна", споделя с намигване към приятелите си Мирослав.

След двукратното си участие в шоуто на Нова

Той се впусна в сторителството и бизнес с машини, преживя фалити

И в момента управлява собствено заведение. Личният му живот също е в баланс – с бившия модел Катя Дюлгерова се радват на 4-годишния си син Давид. Двамата отглеждат и сина на Катя от предишна връзка - 16-годишния Денис.

 

Коментари
Последни видеа