Поли Генова разкри защо дъщеря ѝ е с 4 имена

Малката принцеса се ражда с перфектни мерки

25 ноември 2021 г.

Снимка: Instagram Poli Genova

„Добра дошла Леа Катрин Джоузеф Шардон!“, написа Поли Генова в Instagram под мила снимка, на която тя държи малката ръчичка на новородената си дъщеря. Така певицата оповести раждането на второ си дете.

Снимка: Instagram Poli Genova

Бебето дойде на бял свят на 24 ноември. Момиченцето е с перфектни мерки – 50 сантиметра и тежи 3 килограма. И двете с майката се чувстват добре, разказа певицата в пряко включване от болницата в предаването „На кафе“.

Леа е спокойно и тихичко бебе

За разлика от батко си, чийто глас е кънтял по коридорите на болницата и всички били наясно, че Даниел плаче, тя си кротува, засега. Бъдещето ще покаже другите ѝ таланти, с чувство за хумор разказа Поли и добави, че  са запознали баткото с малката му сестричка с видеовръзка.

Двойното име на бебето

също има своя интересна история.
Катрин е името на баба ѝ – майката на Джоузеф, която е филипинка.
Първото име, което много почитатели на певицита свързаха с героиня от популярен филм, се оказва, че много допада и на двамата родители.
„По време на съвместната ни работа с Етиен Леви през лятото, той много ми разказваше за незабравимата Леа Иванова. Говореше ми не само колко голяма певица е, но и какъв прекрасен човек е била. Името ѝ е красиво и остана в сърцето ми. Говорих с Джоузеф и той също го хареса“, разказа певицата и призна, че с нетърпение чака да се приберат с Леа у дома.

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.