Поли Гергушева: Майчинството ми дава ми нови теми, нов поглед към света

Пожела си като водеща да има повече извънредни емисии и „новини с усмивка“

17 януари 2022 г.

Снимка: Instagram

Малко повече от година след като роди малкия Борис, Поли Гергушева се върна на екран, този път като водещ на късната емисия на bTV Новините.

Въпреки че синът ѝ е само на години и два месеца, тя пое задълженията си. Предаването ѝ започва от 23 часа – време, в което малкият вероятно отдавна спи. Докато мама е на работа, грижите за него поема таткото – Борис №1, половинката ѝ Борис Мечкуев. Затова Поли се надява, че детето няма да усети отсъствието ѝ от дома през тези няколко часа. До сега двамата със съпруга ѝ сами са се грижили за сина си, а бабите идвали на помощ само в краен случай.

„Майка и професионалист за мен не са отделни роли.

Откакто станах майка, станах някак по-любопитна за всичко, което вълнува една майка. И винаги има нещо ново, защото детето расте. Майчинството ми е в помощ на журналистиката. Дава ми нови теми, нов поглед към света."

Преди да излезе в отпуска по майчинство, Поли се изявяваше като лайфстайл журналист и водеща на предаването „Coolt“.
Журналистката направи много интервюта с известни личности, а сега, когато тя трябваше да даде интервю за бъдещите си професионални планове призна, че обича промените.

Снимка: Instagram

Аз винаги имам нужда от промяна. Не мога да работя едно и също. Не мога да си представя, че ще съм в офис от 9 до 5 часа. Затова и когато избирах журналистиката, знаех, че ще съм заета по всяко време, но това не ме спря ... Обичам да има нещо ново, да има предизвикателства.

Това е стъпка напред и нагоре

разказа Поли, и призна, че обича „новини с усмивка. 
Сама пожела на себе си да представя на зрителите „повече извънредни емисии със златни медали и повече позитивни новини“.

Коментари
Последни видеа