Поли Гергушева: Моята мисия сега е Борис

3 месеца след като роди, водещата е обсебена от двамата Борисовци

02 март 2021 г.

Снимка: Instagram

3 месеца след като роди, водещата на bTV Поли Гергушева  и половинката ѝ Борис Мечкуев, са обсебени от щастието, което им се случва - малкото чудо Борис номер 2.
"От сутрин до вечер сме - "Леле колко сладко гледа! Леле колко сладко заспива!"

Това е най-великият момент“,

призна щастливата майка пред колегите си от bTV.
Борис е спокойно бебе. Почти не е имал колики и през нощта спи. Това в голяма степен е допринесло за спокойствието на младото семейство в този начален период. Едва сега обаче двамата си дават сметка с колко свободно време са разполагали преди раждането му, което са пропилявали. Защото

сега всичко се върти около него

„Ако някой каже, че като родиш, идва майчинското чувство, не вярвайте. Поне при мен не беше. То се изгражда с времето.
Обичта и безмерната любов с времето стават все по-големи и силни",
признава Гергушева .

Идването на Борис на бял свят изненадало всички. До последно чакали Екатерина, защото бебето останало скрито за видеозона. До последния момент било завъртяно обратно, разположено седалищно и сгънато ниско долу в утробата на майка си.

"Докторът всеки път казваше, че не се вижда. Накрая каза, че е момиченце, но нямахме и възможност да потвърдим това", разказва Поли.
Заради позицията на бебето се налага раждане със секцио и избират датата 24 ноември – денят на Света Екатерина. Избират датата специално, защото двамата с таткото искат

да кръстят бебето на свекървата

Когато след операцията Поли се събужда, ѝ честитят раждането на син.
„Когато казаха, че е момче, реших, че се шегуват. Показаха ми и снимки. Веднага се обадих на таткото, а той вече беше разбрал",  спомня си тя.

Дълго се подготвяли и избирали име за момиченцето, но синът ги сварил неподготвени, а трябвало бързо да го запишат. Така Поли избира любимото си мъжко име – Борис. И вече има двама в комплект – Борис 1 и бебе Борис 2 - адаш на татко.

Коментари
Последни видеа